Categorie├źn
Libris

De mooiste tijd van je leven

De mooiste tijd van je leven 9789026366925
Koop online het boek De mooiste tijd van je leven. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. De mooiste tijd van je leven heeft EAN 9789026366925 en is geschreven door Esther Verhoef.

Vol levenslust trekt Esther Verhoef er in De mooiste tijd van je leven op uit.
De kinderen zijn uitgevlogen, haar agenda is leger en het is nog te vroeg voor de geraniums. Eindelijk kan ze doen waar ze zin in heeft.
Met humor, aanstekelijk plezier en de nodige zelfspot treedt Esther samen met haar man Berry en de surrogaatkinderen en honden deze nieuwe levensfase tegemoet. Ze genieten volop, maar vragen zich soms af hoeveel avontuur een mens met vaste gewoontes (en behoefte aan comfort) eigenlijk aankan. Er is ook tijd voor reflectie: hoe betrokken moet je zijn bij het leven van je volwassen kinderen? Wat moet je loslaten? En hoe doe je dat?
Kortom: hoe maak je van deze nieuwe fase de mooiste tijd van je leven?
Met De mooiste tijd van je leven heeft topauteur Esther Verhoef een herkenbaar, grappig en inspiratievol boek geschreven voor emptynesters.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.