Categorieën
Libris

De magische apotheek – De strijd om de meteoor

De magische apotheek - De strijd om de meteoor 9789000368020
Koop online het boek De magische apotheek – De strijd om de meteoor. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.99. De magische apotheek – De strijd om de meteoor heeft EAN 9789000368020 en is geschreven door Anna Ruhe.

Het spannende derde boek over de magische apotheek!

Lucie is een sentifleur. Dat betekent dat ze geuren niet alleen kan ruiken, maar ook kan voelen. Maar waar komt deze kracht vandaan? En hoe kan ze leren ermee om te gaan? Lucie wil niets liever dan de antwoorden op deze vragen vinden, maar ze heeft grotere zorgen. Syrell de Richemont, de leider van de Eeuwigen, wil overal ter wereld nieuwe magische apotheken openen én ook de geurtjes gaan verkopen, waar de wereld niet beter op wordt.

Samen met haar vriend Mats reist Lucie naar Parijs om de plannen van Syrell te dwarsbomen. In de stad van de liefde liggen echter talloze gevaren op de loer. En Lucie ontdekt bovendien dat de antwoorden waar ze naar op zoek is in de handen van haar vijand liggen…

De magische apotheek is een spannende serie voor fans van Harry Potter en Nevermoor.

‘Een boek vol avontuur, beeldend geschreven, met fijne en herkenbare personages en ik denk echt dat veel kinderen met plezier dit boek zullen lezen. Van mij dus 5 magische sterren!’ Perfecteburenleesclub.blogspot.com

 • Deel 3 in een spannende serie
 • Om zelf te lezen vanaf 9 jaar, maar ook fantastisch om voor te lezen 
 • Een magische setting, een avontuurlijk verhaal en een stoere heldin!
 • De magische apotheek-serie bestaat uit:
  Er hangt een geheim in de lucht
  Het mysterie van de zwarte bloem
  De strijd om de meteoor
  Het toernooi van de parfumeurs
  De stad van de verloren tijd
  De erfenis van Villa Evie
  ***
  Meer lezen over de sentifleurs? Lees dan ook De magische academie:
  De ontdekking van de talenten
  Gevaarlijk gefluister
  ***
  Het geheime geurenboek

  Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.