Categorieën
Libris

De Kersthaas

De Kersthaas 9789021461809
Koop online het boek De Kersthaas. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. De Kersthaas heeft EAN 9789021461809 en is geschreven door Marc-Uwe Kling.

Een tegendraads boek voor alle kinderen die weleens andere plannnnen hebben dan die van hun ouders.

De zoon van de Kerstman heeft een probleem: hij houdt niet van chocolademelk, sneeuw en skiën en hij heeft ook nog eens kerstboom- en rendierallergieën. De jongen houdt veel meer van lente, hazen en gekleurde eieren. Eigenlijk wil hij het liefste Paashaas worden wanneer hij later groot is.

Maar dat ziet zijn vader totaal niet zitten. Zijn zoon moet hem beslist opvolgen als Kerstman, zelfs zijn over-over-over-grootvader vulde al kindersokken. Het is al eeuwen een familietraditie…

'De Kersthaas is een vrolijk voorleesboek dat de liefhebbers van De Neehoorn zeker blij zal maken. […] De vertaling is een feest om voor te lezen. De vloeiende rijmende zinnen lopen goed en zijn vaak grappig. Naast de tekst zijn ook de tekeningen een bron van vermaak.' – Waan en Wijs

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.