Categorieën
Libris

De Kelten

De Kelten 9789044850093
Koop online het boek De Kelten. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.95. De Kelten heeft EAN 9789044850093 en is geschreven door Erwin Claes.

Willewete
… dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.
Wil je alles weten over de Kelten? In dit boek leer je meer over hoe de Kelten leefden. Wie waren hun helden en hun goden? Wat leerden kinderen allemaal? Hoe werd je een druïde? Op deze en veel andere vragen krijg je een antwoord. Je vindt in dit boek ook een overzicht van voorwerpen uit de Keltische wereld, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.
Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over personages in de geschiedenis, namelijk de Kelten.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.