Categorie├źn
Libris

De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal

De jongen, de mol, de vos en het paard - het geanimeerde verhaal 9789026626005
Koop online het boek De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.99. De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal heeft EAN 9789026626005 en is geschreven door Charlie Mackesy.

Liefdevol voorleesboek voor jong en oud waarin een unieke vriendschap tot leven komt.
In ‘De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal’ van Charlie Mackesy gaat een nieuwsgierige jongen op zoek naar een thuis. Onderweg ontmoet hij een wijze mol, een bedachtzame vos en een krachtig paard, en dat is het begin van hun vriendschap. De grote, full colour illustraties, zijn gebaseerd op de BBC animatiefilm (te zien op Apple TV) die de Oscar won voor de beste korte animatiefilm. De illustraties brengen de karakters die we allemaal kennen uit het eerste deel tot leven. Je stapt in hun wereld en reist met hen mee. Ook dit verhaal is met liefde vertaald door Arthur Japin. Het is een prachtig verhaal dat ons allemaal thuis brengt en zeker kinderen erg zal aanspreken.
‘Ik hoop dat dit boek je moed geeft en het gevoel dat je geliefd bent. Denk er altijd aan dat jij ertoe doet, en dat jij aan deze wereld iets toevoegt wat niemand anders heeft.’ – Charlie Mackesy

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.