Categorieën
Libris

De hele dag op pad met Dikkie Dik

De hele dag op pad met Dikkie Dik 9789025776640
Koop online het boek De hele dag op pad met Dikkie Dik. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 13.99. De hele dag op pad met Dikkie Dik heeft EAN 9789025776640 en is geschreven door Jet Boeke.

Het stevige kartonboek 'De hele dag op pad met Dikkie Dik' gaat over de dag en de nacht, en over alle dieren en dingen die je overdag en 's nachts tegen kunt komen. Op elke pagina vind je grote flappen, waarachter je nóg meer van de wereld van Dikkie Dik ontdekt.

Dikkie Dik wordt zo vroeg wakker dat poes Muis nog slaapt. Daarom gaat hij maar alleen op pad. Dikkie Dik houdt van lekker struinen, net als andere katten. Maar vandaag gaat hij wel heel ver van huis… Zó ver dat het onderweg al donker wordt en de maan opkomt. Maar dat vindt Dikkie Dik eigenlijk juist wel leuk; 's nachts ziet de wereld er opeens heel anders uit en kom je dieren tegen die je overdag niet ziet.

Wandel mee met Dikkie Dik en ontdek achter de flapjes welke dieren er overdag wakker zijn en welke juist 's nachts. Spelenderwijs komen dreumesen en peuters erachter wat het verschil is tussen de ochtend en de middag, de avond en de nacht. 's Ochtends kom je een haan en een vogeltje tegen, en als de zon begint te zakken, zie je misschien wel een hert. En als het écht laat wordt…? Dan gaat Dikkie Dik weer lekker slapen! Een vrolijk kartonboek met flappen, voor kinderen vanaf 18 maanden.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.