Categorieën
Libris

De haven

De haven 9789044836301
Koop online het boek De haven. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.95. De haven heeft EAN 9789044836301 en is geschreven door Sanne Ramakers ; Merel de Vink.

Willewete … dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.
Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar, over wat je elke dag nodig kunt hebben, namelijk de haven.
Wil jij alles weten over de haven? In dit boek lees je meer over schepen en hun kapiteins. Maar je komt ook te weten wat een havenmeester doet, wat laden en lossen betekent, en waarom havens zo belangrijk zijn. Je vindt in dit boek ook een leuk zeemanslied, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.