Categorieën
Libris

De grootste, de gevaarlijkste en andere bijzondere dieren

De grootste, de gevaarlijkste en andere bijzondere dieren 9789044813319
Koop online het boek De grootste, de gevaarlijkste en andere bijzondere dieren. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.95. De grootste, de gevaarlijkste en andere bijzondere dieren heeft EAN 9789044813319 en is geschreven door Jozua Douglas.

In dit boek lees je meer over de grootste, de allerkleinste, de gevaarlijkste, de mooiste, … dieren in de natuur, in de woeste wildernis én in je eigen tuin. Je komt te weten wat deze bijzondere dieren graag eten, waar ze wonen, wat hun gewoontes zijn en wie hun vrienden en vijanden zijn.Je vindt in dit Willewete boek ook leuke versjes en opdrachten, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt. Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar over WOW-dieren in de natuur, namelijk de grootste, de gevaarlijkste en andere bijzondere dieren.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.