Categorieën
Libris

De grafrovers

De grafrovers 9789043932134
Koop online het boek De grafrovers. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. De grafrovers heeft EAN 9789043932134 en is geschreven door Sj King.

In De grafrovers probeert iemand de schat van de farao te stelen, en alleen de acht avonturiers kunnen ze stoppen. Gustavo en Kiki gaan undercover in het oude Egypte om zich op de zaak te storten, maar de slechteriken geven niet snel op. Door donkere tunnels in grote piramides moeten ze zich een weg banen om de rovers te slim af te zijn. Gaat het ze lukken om de schat veilig te stellen?
Reis mee langs de Nijl door het oude Egypte en leer alles over mummies, hiëroglyfen en piramides.
In de kinderboekenserie ‘De acht avonturiers’ komen kinderen uit alle hoeken van de wereld samen om problemen op te lossen, mysteries te ontrafelen en kennis te verzamelen over de planeet – en de wereld daarbuiten. Van dinosaurussen tot ruimtevaart en van geschiedenis tot natuur: elk lid van de acht avonturiers heeft zijn eigen expertise. Maak kennis met de hele club kinderen en kom meer te weten over wat elk van hen speciaal maakt! Het perfecte boek voor leergierige kinderen vanaf 7 jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.