Categorie├źn
Libris

De goddelijke comedyclub

De goddelijke comedyclub 9789029547192
Koop online het boek De goddelijke comedyclub. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 25.99. De goddelijke comedyclub heeft EAN 9789029547192 en is geschreven door Christiaan Weijts.

Als in de polder tegenover het huis van de tienjarige Felix Kajuit een nieuwe woonwijk verrijst, wordt ‘De Bouw’ het decor van blaaspijpgevechten en schatgraverij, maar ook van raadselachtige ongelukken die de kinderen in de ban houden. De komst van een circus zet de verhoudingen op scherp, ook in Felix’ gezin. Een half leven later diept Felix –┬áinmiddels succesvol ‘stand-up archeoloog’ en radiocolumnist – die periode weer op. Maar dan volgt de lockdown. Wanneer een vroegere collega-cabaretier hem strikt voor een clandestiene comedyclub begint hij, omringd door artistieke paria’s en complotdenkers, op te helderen wat hem gevormd heeft, als fantasievol jongetje in een aparte familie.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.