Categorieën
Libris

De diepte in

De diepte in 9789000389285
Koop online het boek De diepte in. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. De diepte in heeft EAN 9789000389285 en is geschreven door Anna Ruhe.

Ga mee met de verboden Oceanis-races!

Leevi’s leven is één groot avontuur. Samen met zijn vrienden Kala en Enno doet hij mee aan de verboden Ozeanis-races. Op hun Speed-Glyders racen ze door diepe wateren en dwalen door grotlabyrinten. Ze worden achtervolgd door drie andere teams, de Mechs, de Yellies en de Deep Riders, en allemaal zijn ze vastbesloten om de volgende race te winnen. Leevi doet zijn uiterste best om zijn vrienden niet teleur te stellen. Maar al racend belandt hij in het ondiepe water van Meerland, waar een ijzingwekkend beest hem opwacht…Niet-lezers verzamelen: ga mee met de verboden Oceanis-races!

Oceanis is een spannende nieuwe serie van bestsellerauteur Anna Ruhe, bekend van De magische apotheek). Een razendspannend en fantastisch vormgegeven verhaal met heel veel stoere illustraties voor kinderen vanaf 8 jaar – ook als ze (nog) niet zulke fanatieke lezers zijn.

‘Voor kinderen die houden van kleur en actie, is dit echt een topboek. Spanning, leuke weetjes, snelheid en illustraties van Max Meinzgold die van het papier spatten, maken samen een boek dat echt in het oog springt.’ Het Boekenrijk

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.