Categorieën
Libris

De dag dat de school levend werd

De dag dat de school levend werd 9789045130101
Koop online het boek De dag dat de school levend werd. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 13.99. De dag dat de school levend werd heeft EAN 9789045130101 en is geschreven door Tjibbe Veldkamp.

Na school mag Jip nooit meespelen met de meisjes uit haar klas. Dus maakt ze op een dag een mengsel van water, zand en gevoel. Ze doet het op haar skippybal en die komt tot leven. En hetzelfde gebeurt met de boom op het schoolplein. Nu hoeft ze niet meer alleen te spelen!

Als Jip en haar nieuwe vrienden het moddermengsel vervolgens op het schoolgebouw doen, wordt het een onvergetelijke dag. Zeker voor de meisjes uit haar klas die graag kinderen buitensluiten…

Spectaculair nieuw Tijgerlezen-deel van Zilveren Griffel winnaar Tjibbe Veldkamp barstensvol fantasie en humor. Met vrolijke illustraties in kleur van Nadia Meezen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.