Categorieën
Libris

De boekwinkel aan zee

De boekwinkel aan zee 9789402558104
Koop online het boek De boekwinkel aan zee. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 7.99. De boekwinkel aan zee heeft EAN 9789402558104 en is geschreven door Brenda Novak.

Hoe begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven als het oude nog niet is afgesloten?
 
Achttien maanden geleden ging de echtgenoot van Autumn Divac op zakenreis, om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Sinds dat moment is Autumn wanhopig naar hem op zoek, helaas zonder resultaat. Toch wil ze nog niet opgeven, al is het maar voor haar twee kinderen. Maar omdat ze ook behoefte heeft aan troost en rust, besluit ze de zomer door te brengen in Sable Beach, de charmante badplaats waar ze is opgegroeid. Daar kan ze zich net als vroeger heerlijk terugtrekken in de boekwinkel van haar moeder en tante.
 
Het is echter al snel gedaan met de rust, wanneer blijkt dat haar dochter voor een levensbeslissende keuze staat en haar moeder al jaren een vreselijk geheim met zich meedraagt. Als Autumn ook nog haar jeugdliefde, Quinn, tegen het lijf loopt, weet ze zich helemaal geen raad meer. Hoe vindt ze haar weg in dit doolhof van veranderingen? Ze kan slechts vertrouwen op haar hart en hopen dat het haar in de juiste richting wijst…

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.