Categorie├źn
Libris

De beste groenterecepten van Pascale

De beste groenterecepten van Pascale 9789401499422
Koop online het boek De beste groenterecepten van Pascale. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 20.99. De beste groenterecepten van Pascale heeft EAN 9789401499422 en is geschreven door Pascale Naessens.

De beste groenterecepten van Pascale is een boek vol leuke en eenvoudige groenterecepten, waaraan je bovendien plezier zult beleven om ze klaar te maken. Je zult er je familie en gasten mee kunnen verwennen en ik durf zelfs te zeggen: ook je kinderen. Het idee dat groenten geen smaak zouden hebben of niet lekker zouden zijn, is intussen gelukkig helemaal achterhaald. Pascale: 'Koken is voor mij een speels gebeuren en het is mijn oprechte wens dat dit ook voor jou zo is, dat je er plezier aan beleeft. Mijn gerechten vragen niet om precisiewerk, dus voel je vrij om je eigen “touch” eraan te geven, dat maakt het pas echt leuk.' Dit boek is het eerste in een reeks themaboeken waarin Pascale telkens haar beste recepten van de afgelopen 10 jaar bundelt: De beste groenterecepten van Pascale De beste desserts van Pascale De beste ovenschotels van Pascale De beste snelle recepten van Pascale De beste ontbijten van Pascale

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.