Categorieën
Libris

Dagboek van een muts jubileumeditie

Dagboek van een muts jubileumeditie 9789026155611
Koop online het boek Dagboek van een muts jubileumeditie. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Dagboek van een muts jubileumeditie heeft EAN 9789026155611 en is geschreven door Rachel Renée Russell.

Jubileumeditie van het eerste deel in de populaire en grappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Voor kinderen vanaf circa 10 jaar.Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan.Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een studiebeurs. Maar… hoe word je populair zonder coole telefoon of hippe outfit? DUH. Niet dus! De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als MacKenzie ze uitnodigt voor een feest. Ellendiger kan het niet. Toch?

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.