Categorieën
Libris

Coole doedels en geniale verhalen

Coole doedels en geniale verhalen 9789025771782
Koop online het boek Coole doedels en geniale verhalen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Coole doedels en geniale verhalen heeft EAN 9789025771782 en is geschreven door Liz Pichon.

'Coole doedels en geniale verhalen' is deel 16 in de enorm populaire kinderboekenserie over Tom Groot. En dit keer kun je meeknutselen met Tom!

Tom heeft vakantie, maar zijn ouders zijn dat vergeten. Dat betekent dat er in Toms leven nóg meer chaos is dan normaal – want wat moet hij de hele week in zijn eentje doen?

'Coole doedels en geniale verhalen' is voor de verandering niet alleen een leesboek, maar ook een doeboek dat garant staat voor minstens een week lang lezen, tekenen, knutselen, lachen, doedelen, spelletjes doen en andere briljante dingen. Perfect voor in de vakantie dus, voor kinderen vanaf 9 jaar.

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.