Categorie├źn
Libris

Briljante bands en giga geheimen

Briljante bands en giga geheimen 9789025770044
Koop online het boek Briljante bands en giga geheimen. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Briljante bands en giga geheimen heeft EAN 9789025770044 en is geschreven door Liz Pichon.

'Briljante bands en GIGA geheimen' is alweer deel 14 in de enorm populaire kinderboekenserie over Tom Groot. Dit keer heeft hij grote plannen voor zijn band Dogzombies.Het is de hoogste tijd voor een nieuw Dogzombies-logo. En misschien nog wel belangrijker: een nieuw repertoire. Tom wil inspiratie halen uit de muziektijdschriften van zijn zus Delia, maar dan valt zijn oog op haar dagboek. En rondneuzen in Delia's geheimen is niet zonder gevaar…'Briljante bands en GIGA geheimen' is alles wat we inmiddels van Tom Groot gewend zijn: hilarisch, knotsgek en heerlijk toegankelijk, voor kinderen vanaf 9 jaar.De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.