Categorieën
Libris

Borealis

Borealis 9789047708667
Koop online het boek Borealis. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Borealis heeft EAN 9789047708667 en is geschreven door Marloes Morshuis.

Joppe is ontvoerd – en niet alleen hij. In het koude, verafgelegen Borealis wachten honderdtachtig kinderen van over de hele wereld op hun lot, bewaakt door de Crew en beheerst door de Trias. In Borealis ontbreekt het de kinderen aan niets. Ze krijgen les, goed te eten en leren op eigen benen te staan, maar de regels zijn streng en de hekken hoog. Als de kinderen horen waarom ze zijn weggerukt uit hun vertrouwde omgeving, realiseren ze zich dat hun lot verbonden is met dat van de wereld. De Trias heeft hen uitverkoren voor een bijzondere toekomst, maar zitten de kinderen daar wel op te wachten? Terwijl de lange en koude winter voor de deur staat, stijgt de temperatuur in Borealis tot een kookpunt. Joppe laat zich er niet onder krijgen en doet alles om zijn vrijheid terug te krijgen. Maar niet iedereen binnen Borealis is hem even gunstig gezind… Na haar succesdebuut Koken voor de keizer komt Marloes Morshuis terug met een bloedstollend spannend avonturen verhaal. Een verhaal dat zijn tentakels heeft in onze alledaagse werkelijkheid en niet alleen Joppe, maar ons allemaal aan het denken zal zetten.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.