Categorie├źn
Libris

Blij met een bij

Blij met een bij 9789044835502
Koop online het boek Blij met een bij. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.95. Blij met een bij heeft EAN 9789044835502 en is geschreven door Judith Koppens ; Andy Engel ; Nynke Mare Talsma.

Een vrolijk verhaal waarin kinderen beleven en ervaren dat ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken. Voor alle kinderen vanaf 5 jaar.
Egel is bezorgd. Er groeien geen appels aan haar boom. Uil weet waarom: appels gaan pas groeien als de bijen stuifmeel op de bloemen achterlaten. Maar Egel ziet bijna nooit bijen in haar tuin. De Klimaatjes bedenken een plan om de bijen naar haar tuin te lokken.
Hallo, wij zijn de Klimaatjes! Wij zijn allerbeste maatjes. In deze serie beleven we elke keer een nieuw avontuur waarin we jullie op eigen en vaak grappige wijze laten zien hoe jij zelf je leefwereld fijn kunt houden. Veel leesplezier!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.