Categorieën
Libris

Billy en het REUZENavontuur (speciale editie: met bedrukt boekblok)

Billy en het REUZENavontuur (speciale editie: met bedrukt boekblok) 9789043931953
Koop online het boek Billy en het REUZENavontuur (speciale editie: met bedrukt boekblok). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.99. Billy en het REUZENavontuur (speciale editie: met bedrukt boekblok) heeft EAN 9789043931953 en is geschreven door Jamie Oliver.

Alleen verkrijgbaar in de boekhandel
Exclusief in de Libris- en Blz. boekhandel ! Met bedrukt boekblok OP=OP.Een snufje avontuur, een scheutje vriendschap, een toefje mysterie en een énorme lepel magie: bestsellerauteur en kok Jamie Oliver bedacht het perfecte recept voor een onweerstaanbaar kinderboekendebuut!
Het Woud van de Watervallen is verboden terrein. Net als iedereen kennen Billy en zijn drie beste vrienden Anna, Mo en Gijs de geruchten over vreemde gebeurtenissen die daar ooit zouden hebben plaatsgevonden. Wat er achter de muur ligt, is een groot mysterie…
Maar op een dag ontdekken de kinderen een geheime ingang. Het mysterieuze bos bruist van de magie en er wonen allerlei vreemde wezens. Als een groep Sprankels hun hulp inroept, raken de kinderen verzeild in een spannend en gevaarlijk avontuur.
Billy en het REUZEN avontuur is het lekkerste kinderboek voor jonge avonturiers!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.