Categorie├źn
Libris

Baby'tje in mama's buik

Baby'tje in mama's buik 9789025761851
Koop online het boek Baby'tje in mama's buik. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Baby'tje in mama's buik heeft EAN 9789025761851 en is geschreven door Bette Westera.

'Baby'tje in mama's buik' is een prentenboek over zwangerschap van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar die een broertje, zusje, neefje of nichtje krijgen. In mama's buik groeit een baby. Jip hoopt dat het een jongetje is. 'Groeit er ook een piemel aan?' vraagt ze. 'Dat weten we niet,' zegt mama. 'De baby is nog te klein om dat te kunnen zien.' Maar hoe is dat baby'tje in mama's buik terechtgekomen? Wat is seks eigenlijk, behalve een woord waar de grote kinderen op school erg om moeten lachen? Hoe kan het dat Thomas twee moeders heeft en niet weet wie zijn vader is? Wat gebeurt er met al die eitjes en zaadjes die geen baby worden? Hoe weet een baby dat hij pas na negen maanden groeien geboren mag worden en niet veel te vroeg, zoals het broertje van Bram? En hoe gaat dat eigenlijk precies, geboren worden?Bette Westera beschrijft de conceptie, zwangerschap en de geboorte door de ogen van de vierjarige Jip. Door haar plezierige vertelstem en de elegante en verfrissende illustraties van drievoudig Gouden Penseel-winnaar Jan Jutte is er met 'Baby'tje in mama's buik' een blijvertje geboren!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.