Categorieën
Libris

Aziatische sprookjes

Aziatische sprookjes 9789025775469
Koop online het boek Aziatische sprookjes. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.99. Aziatische sprookjes heeft EAN 9789025775469 en is geschreven door Pete Wu.

Pete Wu maakt met 'Aziatische sprookjes' een eigentijdse verhalenbundel die samen met de wonderschone illustraties van Enzo Pérès-Labourdette een musthave is voor liefhebbers van sprookjes die net even anders worden verteld. Dit prachtig uitgevoerde voorleesboek is een schitterend cadeau voor jong en oud. In zijn moderne hervertellingen laat Pete Wu je kennismaken met de prachtigste legendes uit China, Japan, Zuid-Korea en Vietnam.Het grootste continent op aarde is rijk aan een enorme schat prachtige sprookjes, legendes, mythes en fabels. Tijd om Nederlandse en Vlaamse kinderen kennis te laten maken met die verhalen! Schrijver en documentairemaker Pete Wu brengt in zijn kinderboekendebuut een magische wereld vol draken, Jadekeizers en trouwe kraanvogels tot leven. Deze eeuwenoude verhalen doorstaan de tand des tijds door de moderne twist die hij de verhalen geeft. Verwacht dus geen weerloze prinsessen die in hun paleis mooi zitten te wachten tot een stoere prins hen redt, maar krijgsvrouwen die het keizerrijk moeten redden van te hete zonnen of een meisjesetende draak moeten doden. En pas op: de tijgers, slangen en raven van Enzo Pérès-Labourdette lijken zo van de pagina's af te sluipen, kronkelen en vliegen. Zijn illustraties maken deze bundel een lust voor het oog.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.