Categorieën
Libris

Arabische sprookjes

Arabische sprookjes 9789025771614
Koop online het boek Arabische sprookjes. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 22.99. Arabische sprookjes heeft EAN 9789025771614 en is geschreven door Rodaan Al Galidi.

'Arabische sprookjes' is een onmisbaar sprookjesboek voor kinderen én volwassenen, met duizelingwekkend knappe knipkunst-illustraties.

De weergaloze verhalenverteller Rodaan Al Galidi bundelde in dit boek niet alleen klassieke Arabische sprookjes, maar ook verhalen die via een omweg in het Midden-Oosten zijn beland en daar inmiddels niet meer weg te denken zijn. Het sprookje van de mier en de kakkerlak, bijvoorbeeld, of dat de drie prinsen van Serendiep. Met zijn humor en toegankelijke filosofische noten spreekt Rodaan zowel kinderen als volwassenen aan.

Knipkunstenares Geertje Aalders, onder andere bekend van haar illustraties voor Flow Magazine, maakte de adembenemende beelden bij de twintig sprookjes. Met haar schaartje en mesje heeft ze elk pietepeuterig verhaaldetail – en trouwens ook het omslag van dit luxe uitgevoerde sprookjesboek – op een ongelooflijke manier tot leven gewekt.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.