Categorieën
Libris

Anne van Avonlea

Anne van Avonlea 9789492168368
Koop online het boek Anne van Avonlea. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.99. Anne van Avonlea heeft EAN 9789492168368 en is geschreven door L.M. Montgomery.

Anne Shirley keert terug naar haar geliefde dorp Avonlea met een diploma op zak. Ze mag gaan lesgeven op haar oude school!
De inmiddels bijna 17-jarige Anne heeft enthousiaste ideeën hoe ze met de kinderen in haar klas om wil gaan: misschien zit er wel een genie onder hen, dat zij tot grote hoogte op mag leiden! In de praktijk blijkt lesgeven lastiger te zijn dan ze dacht… Gelukkig is Gilbert Blythe in de buurt om ervaringen uit te wisselen, want hij is onderwijzer geworden op een naburige school.
Dit is het tweede deel van Anne van het Groene Huis, in een geheel nieuwe vertaling uit 2017 van Hannie Tijman. De nieuwe vertaling kreeg lovende kritieken in landelijke kranten.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.