Categorieƫn
Libris

Alles ok (soort van)

Alles ok (soort van) 9789025750435
Koop online het boek Alles ok (soort van). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Alles ok (soort van) heeft EAN 9789025750435 en is geschreven door Liz Pichon.

Iedereen houdt van Tom Groot. In deel 3 van de waanzinnig populaire kinderboekenserie, 'Alles ok (soort van)', zit zijn vakantie er helaas alweer op…

School begint weer, maar dat is geen ramp. Er gaat genoeg leuks gebeuren. Haan gaat meedoen aan een hondenshow, de schooldisco komt eraan en Tom is bijna jarig. En het goede nieuws is dat zijn zus Delia voor geen van deze dingen is uitgenodigd! Het enige wolkje aan de horizon is Toms verjaardag, want oma heeft beloofd dat ze zal gaan koken… Uh-oh!

'Alles ok (soort van)' is weer een heerlijk schaterboek voor alle fans van Tom Groot. Kinderen vanaf 9 jaar zullen smullen van dit derde deel in de reeks!

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.