Categorie├źn
Libris

Allereerste schrijfspelletjes 4-5 jaar

Allereerste schrijfspelletjes 4-5 jaar 9789044746167
Koop online het boek Allereerste schrijfspelletjes 4-5 jaar. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 6.95. Allereerste schrijfspelletjes 4-5 jaar heeft EAN 9789044746167 en is geschreven door ZNU.

Oefening baart kunst!
In de tweede kleuterklas/groep 1 leert uw kind zijn of haar naam schrijven en begint het zich langzaamaan te interesseren in letters en woorden. Het ideale moment dus om hem of haar te stimuleren en voor te bereiden op wat het later op school zal moeten leren: schrijven! Door de oefeningen in dit boek te maken verbetert uw kind zijn schrijfmotoriek en leert het rechte lijnen tekenen, boogjes schrijven, zigzaglijnen maken en nog veel meer!
Oefenen is leuk!
Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn. Dit boek staat boordevol leuke tekeningen en speelse opdrachten. Zo is uw kind extra gemotiveerd en zal het met veel plezier aan de slag gaan!
Voor kinderen van 4 tot 5 jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.