Categorieën
Libris

Aan tafel met de Zoete Zusjes

Aan tafel met de Zoete Zusjes 9789043925105
Koop online het boek Aan tafel met de Zoete Zusjes. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 25.00. Aan tafel met de Zoete Zusjes heeft EAN 9789043925105 en is geschreven door Hanneke de Zoete.

Dit is hét kookboek voor gezinnen van nu! Gezond, snel, eenvoudig en kidsproof: Aan tafel met de Zoete Zusjes heeft voor iedere dag een lekker en gezond recept. De meer dan 30 heerlijke recepten voor hoofdgerechten, ontbijt, toetjes en natuurlijk snacks, zijn allemaal gebaseerd op succesrecepten van jonge ouders. Van zelfgemaakte loempia’s tot een hippe vlaflip en van stevige noedelsoep tot gezonde mac ‘n’ cheese: er is voor ieder wat wils. En als de kinderen willen helpen in de keuken: dat kan altijd, want zelfgemaakt smaakt alles nog lekkerder! Het kookboek van de Zoete Zusjes zorgt gegarandeerd voor blije gezichten aan tafel.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.