Categorie├źn
Libris

Aan de randen van de dag

Aan de randen van de dag 9789046824061
Koop online het boek Aan de randen van de dag. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 7.49. Aan de randen van de dag heeft EAN 9789046824061 en is geschreven door Femke van der Laan.

Openhartig verslag over de liefde tussen Femke en Eberhard van der Laan: over geluk en ruzie, geboorte en dood.Een unieke kijk achter de schermen in het huwelijk van iemand met een publieke topfunctie: niet eerder werd 'het gezin van' zo van binnenuit beschreven.Femke en Eberhard ontmoeten elkaar tijdens het werk op zijn advocatenkantoor. Ze worden verliefd, trekken van huis naar huis door de stad, tot ze een vaste plek vinden. Ze trouwen en krijgen kinderen. Zij werkt als tekstschrijver, hij wordt minister, daarna burgemeester. Ze zien elkaar aan de randen van de dag. Femke van der Laan schrijft openhartig en ontroerend over hun grote liefde en hun worsteling met de tijd.Aan de randen van de dag is een boek dat je laat lachen (zij is geestig, hij is charmant), dat ontroert (het verloop van zijn ziekte is ongelooflijk beklemmend), dat laat zien hoe het is om met een burgemeester getrouwd te zijn (bij vlagen behoorlijk eenzaam), maar bovenal is het een ontwapenend en zeer openhartig boek over hoe een huwelijk werkt, over royaal zijn, over wat liefde eigenlijk is.'Een indringend verslag van hun liefde' NRC Handelsblad'Wondermooi opgeschreven, ontroerde mij verschrikkelijk.' Matthijs van Nieuwkerk'Eerlijk, onopgesmukt, hartverwarmend en rauw.' Nouveau'Schrijnend mooi.' Algemeen DagbladReacties op de bestseller Stad vol ballonnen:'Zij heeft een ongekend scherp oog voor details, en dat maakt haar boek aangrijpend […] Beklemmend mooi. ****' NRC Handelsblad'Indrukwekkend.' Linda.'Over de dood schrijven is moeilijk, over rouwen net zo. Het lezen erover is niet altijd even gemakkelijk, maar de columns van Femke van der Laan maken het allemaal wel wat draaglijker.' Bart Ongering (@meesterbart)'Femke van der Laan schrijft elke week even m'n hart aan flarden.' Rianne Meijer (@globalistaa)'Ze schrijft zo prachtig over rouw die mag voortduren en vele gedaantes kent.' Sander de Hosson

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.