41ste editie ⁃ zondag 14 oktober 2018

kinderboekenmarkt

in het Atrium van het stadhuis in Den Haag

Vriend van...

“A day without a friend is like a pot without a single drop of honey left inside.”  Winnie de Poeh

Vriend van de Kinderboekenmarkt

Bent u kinderboekenfan? En vindt u het belangrijk dat kinderen, nu én in de toekomst, blijven lezen? Word dan Vriend of donateur van de Kinderboekenmarkt!

Vrienden
van de Kinderboekenmarkt
Den Haag

Voor particulieren

Als Vriend ondersteunt u ons bij de invulling van het programma. Zo kunnen we met uw hulp auteurs en illustratoren uitnodigen, een workshop striptekenen organiseren, een prentenboektheater opzetten... en nog veel meer.

U bent al voor € 15,- een jaar lang Vriend. Als dank ontvangt u tijdens de Kinderboekenmarkt een speciale Kinderboekenmarktrugtas met een mooie selectie Marktboeken. Zo’n tas is natuurlijk superhandig voor de (klein)kinderen op de Markt zelf! Ook houden we u via onze nieuwsbrief op de hoogte van de plannen voor de volgende Kinderboekenmarkt. Daarin vragen we gelijk naar uw ideeën.

image
Chiraze Louhichi leest voor samen met illustrator Julliette de Wit.

Word nú Vriend van de Kinderboekenmarkt en meld je aan via info@kinderboekenmarkt.nl.
Vergeet niet je voor- en achternaam en je leeftijd te vermelden.

Voor bedrijven

We vragen ook bedrijven ons te ondersteunen door donateur te worden. Met uw bijdrage ondersteunt u ons initiatief om kinderen al vroeg via boeken en verhalen kennis te laten maken met hun eigen cultuur, maar ook met culturen en verhalen van over de hele wereld. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een op maat gemaakt aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met info@kinderboekenmarkt.nl.

Vriendelijke groet en graag tot ziens op de komende Markt!

Marco Fehres
Organisator Kinderboekenmarkt

image